Organizare ture
Andrei Tale, Wolf Adventure
Tel: 0745456644
Contact
hello.wolfadventure@gmail.com
Roata de Jos, GR

Codrii Vlasiei

WOLF ADVENTURE CYCLING

Trasee prin padure, pe drum forestier sau pe malul lacului.

Situată la o distanță de aproximativ 35 km de București, zona are un farmec aparte, pădurile de stejar și de frasin cuprind exemplare unice, vechi de sute de ani. Sunt 70 de specii de păsări protejate și tot atâtea specii de plante pe cale de dispariție.

Iar dacă se intâmplă să o vizitați primăvara, veți simți mirosul îmbietor al salcâmilor sau al bujorului românesc (specie protejată prin lege).

Traseul are o diferență de nivel de aproximativ 250 m și poate deveni mai dificil datorită lungimii de 33 km, însă, echipați cu câteva provizii se poate transforma într-o ieșire foarte potrivită din rutina cotidiană.

Exploreaza cele mai frumoase trasee de MTB alaturi de noi.

Experienta E-bike

Fie ca ai experienta sau esti la inceput in ciclism, turele alaturi de noi te vor face sa te indragostesti de acest sport si de natura.

Aventuri de neuitat

Bicicletele noastre electrice fac orice traseu sa fie mai usor de abordat decat pe un mountain-bike standard si ne permit sa acoperim trasee mai lungi cu usurinta.

Family friendly

Daca vrei sa pedalezi cu intreaga familie, avem la dispozitie biciclete electrice pentru copii si carucioare Thule pe care le poti atasa pe bicicleta electrica-parinte.

Prietenii Wolf Adventure

Ce spun
riderii nostri.

HAI SA NE DAM IMPREUNA

Trimite-ne un mesaj,
hai sa planificam urmatoarea iesire.

Wolf Adventure este unul dintre putinii organizatori de ture cicliste din Romania care inchiriaza biciclete din categoria Premium, cu performante de top.